Resultaten voor glazen meubels

glazen meubels
Glazen Meubelen Turnhout Zwaneven Meubelen.
Zowat alle glazen producten zijn zonder uitzondering gemaakt van gehard veiligheidsglas oftewel Safety Glas. Dit glas is tot wel 5 keer sterker dan normaal glas. Mocht het meubel toch kapot gaan dan valt het in ongevaarlijke brokjes uiteen. Er onstaan geen gevaarlijke glasscherven. Voor slechts enkele voorbeelden zie foto's. NU 50% ECHTE KORTING.
Glazen meubels.
Het bedrijf Glas Ockels BV. 04.03.2016 Nieuwe website voor Glas Ockels BV. 22.06.2015 Glas Ockels investeert in CNC van Intermac. 27.05.2015 Glas Ockels BV in uitzending RTL Woontips. 26.02.2014 ShowerGuard nu gegarandeerd voor het leven. 09.09.2013 Maak je eigen directietafel met glas van Glas Ockels. 10.12.2012 Gelamineerd glas bij Glas Ockels. Over Glas Ockels bv. 2000 2016 Glas Ockels BV K.v.K.
Glazen meubels Zoetermeerse Glashandel B.V.
Glazen buitendeuren en puien. Klik hier en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Er zijn vele mogelijkheden qua ontwerp van glazen meubels. Wij kunnen er voor zorgen dat uw ontwerp samen met onze kennis tot een mooi resultaat leidt. Ook is er een mogelijkheid om uw glazen meubel te combineren met rvs bv. Ook voor reparatie aan uw bestaande glazen meubels kunt u bij ons terecht. Voor ruitschade werken we in de regio Zuid Holland Zoetermeer Berkel en Rodenrijs Bleiswijk Nootdorp Delfgauw Delft Alphen a/d Rijn Leiden Rotterdam Den Haag Moordrecht. Voor alle overige glas projecten werken wij door heel Nederland.
Glazen meubels Wenthec Glas.
Steeds vaker wordt het dan ook verwerkt in meubelen of worden meubelen volledig van glas gemaakt. Voorbeelden zijn vitrinekasten salontafels eetkamertafels boekenkasten audio/tv meubels en cd/dvd opbergsystemen. Glazen meubels passen zowel in het moderne als het klassieke interieur. Bezoek onze showroom van maandag t/m vrijdag 08.00 t/m 17.00 uur. Zaterdag alleen geopend op afspraak. Wenthec Glas Rooseindsestraat 17 5705 BP Helmond. Telefoon 0492 535 891 Fax 0492 528 501 E-mail mail@wenthecglas.nl.
Glazen Meubelen Design meubelen en de laatste woontrends.
VTwonen show/medicine jade groen laag. VTwonen show/medicine jade groen laag. De glazen meubelen van Zen-lifestyle.nl kenmerken zich door de combinatie van materialen. De glazen meubelen zijn namelijk niet gehaal van glas gemaakt. Over het algemeen zijn de glazen meubelen een samenwerking van glas en hout of rvs. Zo vindt u hier een aantal hoogglans kasten met glazen delen maar ook een eetkamertafel met een glazen tafelblad en een chromen onderstel. Glazen meubelen zijn ideaal om aan een moderne inrichting toe te voegen. Om u zo goed mogelijk te helpen gebruikt Zen-Lifestyle.nl cookies. Meer informatie over cookies.
Glazen Meubels CROWDYHOUSE.
Populairiteit Nieuwste Prijs laag naar hoog Prijs hoog naar laag. Banken Fauteuils Zitzakken Hockers Poefen. Barkrukken Eetkamer stoelen Krukjes Bankjes. Boekenplanken Dressoirs TV Meubels Kasten Boekenkasten. Consoletafels Salontafels Bureaus Eettafels Nachtkasten bijzettafels. Voor haar Voor hem Voor Kinderen Gelegenheid. Vaderdag Housewarming Moederdag Valentijnsdag Huwelijksgeschenken. Christmas Decorations CHRISTMAS GIFTS FOR HER CHRISTMAS GIFTS FOR HIM CHRISTMAS GIFTS FOR KIDS.
Glazen meubels voor uw inrichting? Bestel nu bij Aspect Design!
Mijn winkelwagen 0 items 000. 0 899 0 t/m 899. Toon minder Toon meer. Toon minder Toon meer. Toon minder Toon meer.
Glazen meubels/ interieur Glashandel Hoekstra.
Glazen deur en schuifdeuren. Glazen douchedeuren en cabines. Glas in het interieur kennen we vooral van de bekende tafelbladen en vitrinekasten. Natuurlijk zijn deze toepassingen nog steeds van deze tijd. Er is echter veel meer mogelijk op het gebied van interieur. Zowel in en om het huis als op kantoor kan glas voor veel uiteenlopende zaken gebruikt worden. Denk hierbij ook eens aan vloeren luifels en uiteraard spiegels. In een modern interieur past glas perfect u kunt dit in een meubelzaak vinden maar u kunt ook uw eigen ontwerpen laten uitwerken door ons.
Glazen meubels voor uw inrichting? Bestel nu bij Super Meubels!
Glazen Bijzettafel Kim Gezandstraald Glas. Voeg toe aan productvergelijking.
Berkhout Woonwinkels.nl Homepage.
Berkhoutwonen homepage.
Glazen meubels Glassworkers Meesters in de glastechniek.
Glassworkers Unlimited Meesters in de glastechniek. Niemand kijkt nog op bij het zien van een glazen tafel hoewel Er zijn glazen tafels die zich niet onderscheiden en er zijn tafels die wel degelijk de aandacht trekken. De tafels van de Glassworkers bijvoorbeeld. De Glassworkers beitelen niet in hout maar wel in glas. We zagen snijden schuren en polijsten tafelbladen van rechthoekige ronde of grillige vormen. Receptiebalies toonbanken vitrinekasten barmeubels en zelfs bureaus laten zich graag in glas uitvoeren. De lichtgeleidende eigenschappen van glas kunnen met de ingenieuze toepassing van LED-verlichting optimaal worden ingezet om glazen meubels van een bijna buitenaardse schoonheid te laten zijn.

Contacteer ons

-- salontafel glasplaat
-- zwarte salontafel vierkant
-- ronde bijzettafeltjes
-- salontafel sloophout
-- salontafel met glasplaat
-- witte tafel
-- salontafel hoogglans
-- ronde glazen salontafel
-- eettafel zwart glas
-- glazen meubels